Aansprakelijkheid

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks kan deze site informatie bevatten die incorrect of incompleet is. Aan de inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Wij zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste dan wel onvolledige informatie op deze site. Als bezoeker van deze website stemt u in met deze disclaimer.

Auteursrecht

Deze website alsmede de teksten zijn beschermd door het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. De inhoud van deze website mag dan ook niet zonder voorafgaande toestemming van Jean Arnaud Wijncom. B.V. worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt en/of worden gebruikt voor publicatie.

Hyperlinks

Onze website bevat hyperlinks naar sites buiten ons domein. Deze links naar websites van derden dienen als service voor de gebruiker. Deze websites worden niet door Jean Arnaud Wijncom. B.V. gecontroleerd, gemaakt en/of onderhouden. Wij zijn dan ook op geen enkele wijze aansprakelijk voor de inhoud van deze websites.

Privacy

Wij respecteren de privacy van de bezoekers van deze website. Persoonlijke informatie die u met uw bezoek verschaft, wordt zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld volgens de Nederlandse wetgeving m.b.t. bescherming persoonsgegevens.

Picture