«Terug naar overzicht

Overzichtsproeverij ma. 26 maart 2018 11:00 – 14:30 uur doorlopend

01-03-2018

Beste ondernemer,

Ondanks de kou van deze week kijken wij al graag vooruit en nodigen wij u uit om onze overzichtsproeverij bij te wonen met een selectie wijnen welke uitermate geschikt zijn voor uw eigen voorjaarsproeverijen. Kortom, volop nieuwe, frisse oogstjaren van de witte en rosé wijnen van de u welbekende wijnhuizen (o.a. Jurtschitsch, Bigi, Santi, Tenuta Rapitalà, The Ned). Maar uiteraard ook nieuwe verrassingen in ons assortiment!

Bovendien komt Patrizio Massaro van ‘Les Vignes des deux Soleils / Les Romains’ speciaal voor de liefhebbers een masterclass over direct marketing geven en hoe je deze verkooptool als ondernemer kan inzetten om je omzet te vergroten. Deze interactieve masterclass zal gehouden worden voorafgaand aan de proeverij, van 10.00 tot 11.00 uur. Er zijn slechts een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar. Reageer dus snel om teleurstelling te voorkomen.

Neem even contact op met onze verkoop binnendienst om u in te schrijven. Een telefoontje (013-5841215) of mailtje volstaat (verkoop@jeanarnaud.com).

 
Picture