Overzichtsproeverij

Gepubliceerd op 6 maart 2023 om 13:17

Maandag 6 maart was het dan zover. De Jean Arnaud overzichtsproeverij ging van start.

Het werd al meteen lekker druk. Zeker ook omdat de eerste Masterclass van de dag, die met Jean Belondrade, in de ochtend gepland stond.  Naast de Belondrade Clarisa rosé, de Apolonia verdejo kon hier de Belondrade y Lurton natuurlijk niet ontbreken. Deze bijzondere verdejo vindt zijn oorsprong bij Didier Belondrade die de beste verdejo van de wereld wilde maken. Dat is wat ons betreft dan ook zeker gelukt. Het is dan ook heel bijzonder om 3 oogstjaren Belondrade y Lurton geproefd te mogen hebben. 2021, 2018 en 2015.

Na de lunch wederom een enorme opkomst voor de Masterclass Quinta do Noval, waar David Betti van Quinta do Noval en Master of Wine Cees van Casteren alle ins en outs behandelden van deze onbetwistbare top port producent. De absolute topper was natuurlijk de Quinta do Noval Vintage 2000 Nacional.

Gedurende de hele dag mochten we onze vaste klanten, maar ook zeker toekomstige klanten ontmoeten. Met de positieve feedback over de bekende wijnen in ons assortiment, maar ook de nieuwe aanwinsten zijn we natuurlijk in onze nopjes. Voor het team van Jean Arnaud was het in ieder geval een zeer geslaagde dag! Op naar het volgende event……