Persbericht samenwerking logistiek

Gepubliceerd op 23 november 2020 om 14:26

Toonaangevende wijnimporteurs en logistiek dienstverlener slaan de handen ineen

TILBURG/AMSTERDAM/NIJKERK - Jean Arnaud Wijncom met zusterbedrijven Unique Holland Wijnimport en Levert & Schudel Wijnkopers hebben een partnerovereenkomst gesloten met Bouw Logistic Services. Vanaf 1 november 2020 wordt de logistieke dienstverlening van de toonaangevende wijnimporteurs verzorgd door de specialist op het gebied van logistieke dienstverlening van wijn en gedistilleerd, Bouw Logistic Services uit Nijkerk.“

“Onze klanten verdienen een keuze uit een uitgebreid assortiment wijnen en een uitstekend service niveau. Met deze samenwerking kunnen wij onze ambities op de lange termijn realiseren en waarborgen”, vertelt directeur Anton Bongers.

Hoge verwachtingen
Het hele team van de wijnimporteurs heeft hoge verwachtingen van de samenwerking. “Veel van onze klanten willen graag zekerheid van voorraad en levering. Met Bouw Logistic Services kunnen wij deze zekerheid garanderen. De communicatiesystemen van Bouw Logistic Services zijn zo ingericht dat de klant de zending kan volgen. Dat is een grote vooruitgang ten opzichte van onze vorige partner.”

In de startblokken
De IT systemen zijn inmiddels gekoppeld, waardoor er gemakkelijk tussen de bedrijven “gecommuniceerd” wordt over de goederenstroom. De verhuizing van de enorme voorraden heeft ook plaatsgevonden. “Met een goed gevuld magazijn zijn we klaar voor de komende drukke periode om onze klanten van dienst te zijn”, zegt Anton Bongers.

Over de wijnkopers
De samenwerkende wijnkopers Unique Holland Wijnimport (1973), Jean Arnaud Wijncom (1964) en Levert & Schudel Wijnkopers (1891) opereren als sinds 1891 in de wereld van wijn! Met ervaring en deskundigheid wordt er wijn geïmporteerd uit alle delen van de wereld. Met sommige wijnproducenten wordt ook al jarenlang zaken gedaan. Er wordt veel waarde gehecht aan de persoonlijke relatie in combinatie met een gunstige prijs-kwaliteit verhouding.

Over Bouw Logistic Services

Het familiebedrijf Bouw Logistic Services is in 88 jaar gegroeid tot een specialist in transport en warehousing voor Wijn en Gedistilleerd. Vanuit het centraal gelegen Nijkerk verzorgen wij voor onze opdrachtgevers het transport vanuit de wijnlanden, de opslag onder schorsing van accijns en distributie van de mooiste wijnen. De toonaangevende wijnimporteurs kunnen rekenen op de beste afhandeling van hun goederenstroom - in de meest brede zin van het woord. “Wij zijn verheugd dat de gezamenlijk wijnimporteurs Jean Arnaud Wijncom, Unique Holland Wijnimport en Levert & Schudel Wijnkopers gekozen hebben voor een samenwerking met ons familiebedrijf. Met deze uitbreiding binnen ons huidige portfolio importeurs in Wijn & gedistilleerd kunnen we ons nog weer beter onderscheiden als specialist”, aldus Martien Bouw.

Met deze samenwerking gaan beide partijen er van uit een hele goede basis te leggen voor een perfecte logistieke dienstverlening naar de klant.

----- einde persbericht

Jean Arnaud Wijncom / 013 584 12 00 / ia.vanbaest@jeanarnaud.com