• Wijnen van over de hele wereld
  • De beste wijnhuizen
  • Uitgebreid assortiment Bordeaux

Jean Arnaud - wijnimporteur sinds 1964

Wijn importeren doet Jean Arnaud al jaren, daar zijn we goed in. Als toonaangevende wijnimporteur heeft Jean Arnaud naast een ruim en mooi assortiment Franse, Spaanse, Italiaanse en Portugese wijnen, ook de wijnen uit de nieuwe wereld zoals USA, Chili, Zuid-Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Argentinië. Wijnen die op de proeftafel van Jean Arnaud terecht komen worden geselecteerd door een deskundig team. Alleen wijnen die de goedkeuring van de medewerkers van Jean Arnaud hebben gekregen verdienen een plaats in het assortiment. Lees hier meer over de geschiedenis van Jean Arnaud wijnimporteurs >>>

De wijnhuizen van Jean Arnaud

Wijnimporteur Jean Arnaud koopt al sinds 1964 wijnen in bij wijnleveranciers waar we in de loop der jaren hecht mee samenwerken. We blijven natuurlijk schatgraven naar de parels in de wijnwereld, zodat we u hier ook van kunnen laten profiteren.

Nieuwsgierig naar onze wijnhuizen en hun wijnen? Klik hier >>>

Proefsessies

Als u onze social media kanalen volgt ziet u ze regelmatig voorbij komen, onze proefsessies. Met deze proeverijen houden wij de trends op wijngebied in de gaten en zorgt het deskundige team van Jean Arnaud dat de wijn professionals hier ook van weten. Jean Arnaud importeert alleen die wijnen die de selectie van deze proeverijen doorstaan en voor een gunstige prijs ingekocht kunnen worden.  Volg Jean Arnaud op:

Nieuws

Juni 2021

Presentatie nieuwe oogst Apolonia

Op maandag 7 juni 2021 zaten we er klaar voor. De zoommeeting met Jean Belondrade. De nieuwe oogst 2020 van Belondrade’s 2e wijn Belondrade Quinta Apolonia is klaar voor vertrek naar het magazijn van Jean Arnaud. Lees hier verder >>>

Lees meer »
Mei 2021

Noval declareert......

Al voor het negende jaar op rij declareert de hoog aangeschreven producent Quinta do Noval drie vintage 2019 ports. Naast Quinta do Noval 2019 Vintage en Quinta do Passadouro 2019 Vintage hoort ook een kleine productie van de Nacional. 

Lees meer »
April 2021

Vis zoekt wijn.....

Rare titel, maar wel heel toepasselijk. Deze frisse Albariño in een absoluut herkenbare fles is nu verkrijgbaar bij Jean Arnaud.

Lees meer »
Maart 2021