• Wijnen van over de hele wereld
  • De beste wijnhuizen
  • Uitgebreid assortiment Bordeaux

Jean Arnaud - wijnimporteur sinds 1964

Wijn importeren doet Jean Arnaud al jaren, daar zijn we goed in. Als toonaangevende wijnimporteur heeft Jean Arnaud naast een ruim en mooi assortiment Franse, Spaanse, Italiaanse en Portugese wijnen, ook de wijnen uit de nieuwe wereld zoals USA, Chili, Zuid-Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Argentinië. Wijnen die op de proeftafel van Jean Arnaud terecht komen worden geselecteerd door een deskundig team. Alleen wijnen die de goedkeuring van de medewerkers van Jean Arnaud hebben gekregen verdienen een plaats in het assortiment. Lees hier meer over de geschiedenis van Jean Arnaud wijnimporteurs >>>

Tijd voor wijn

Bent u erbij als wijnprofessional? Op maandag 9 oktober organiseert Jean Arnaud de najaarsproeverij.
Lees er hier meer over.

De wijnhuizen van Jean Arnaud

Wijnimporteur Jean Arnaud koopt al sinds 1964 wijnen in bij wijnleveranciers waar we in de loop der jaren hecht mee samenwerken. We blijven natuurlijk schatgraven naar de parels in de wijnwereld, zodat we u hier ook van kunnen laten profiteren.

Nieuwsgierig naar onze wijnhuizen en hun wijnen? Klik hier >>>

Proefsessies

Als u onze social media kanalen volgt ziet u ze regelmatig voorbij komen, onze proefsessies. Met deze proeverijen houden wij de trends op wijngebied in de gaten en zorgt het deskundige team van Jean Arnaud dat de wijn professionals hier ook van weten. Jean Arnaud importeert alleen die wijnen die de selectie van deze proeverijen doorstaan en voor een gunstige prijs ingekocht kunnen worden.  Volg Jean Arnaud op:

Nieuws

Januari 2021

Hahn Boneshaker 90 punten

Decanter proefde blind met het panel - Resultaat 90 punten voor Hahn Boneshaker Zinfandel. Rijke neus, licht rokerig met een kruidige toets. Volle body met zachte soepele structuur, rijpe en sappige aroma's van cassis, rokerige zwarte kersen met zoete kruiden in de mond. Intens dus!

Lees meer »
December 2020
November 2020

James Suckling Top 100

Het team van James Suckling heeft weer zijn uiterste best gedaan om een geweldige wijn top 100 samen te stellen. Daarvoor hebben zij bijna 18.000 wijnen beoordeeld. En laten nou 4 merken van Jean Arnaud in deze lijst staan, Viña Cobos, El Enemigo, Künstler en Torbreck!

Lees meer »
Oktober 2020

El Enemigo "vijandig" lekker wijnen

De wijnen van wijnmaker Alejandro Vigil en historicus Adrianna Catena behoren steevast tot de prijswinnaars in diverse categorieën. Mendoza is inmiddels al veel meer dan Malbec alleen en dat laten Alejandro en Adrianna zien in hun wijnen (alhoewel je de Malbec zeker niet over moet slaan!).

Lees meer »