• Wijnen van over de hele wereld
  • De beste wijnhuizen
  • Uitgebreid assortiment Bordeaux

Jean Arnaud - wijnimporteur sinds 1964

Wijn importeren doet Jean Arnaud al jaren, daar zijn we goed in. Als toonaangevende wijnimporteur heeft Jean Arnaud naast een ruim en mooi assortiment Franse, Spaanse, Italiaanse en Portugese wijnen, ook de wijnen uit de nieuwe wereld zoals USA, Chili, Zuid-Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland en Argentinië. Wijnen die op de proeftafel van Jean Arnaud terecht komen worden geselecteerd door een deskundig team. Alleen wijnen die de goedkeuring van de medewerkers van Jean Arnaud hebben gekregen verdienen een plaats in het assortiment. Lees hier meer over de geschiedenis van Jean Arnaud wijnimporteurs >>>

De wijnhuizen van Jean Arnaud

Wijnimporteur Jean Arnaud koopt al sinds 1964 wijnen in bij wijnleveranciers waar we in de loop der jaren hecht mee samenwerken. We blijven natuurlijk schatgraven naar de parels in de wijnwereld, zodat we u hier ook van kunnen laten profiteren.

Nieuwsgierig naar onze wijnhuizen en hun wijnen? Klik hier >>>

Proefsessies

Als u onze social media kanalen volgt ziet u ze regelmatig voorbij komen, onze proefsessies. Met deze proeverijen houden wij de trends op wijngebied in de gaten en zorgt het deskundige team van Jean Arnaud dat de wijn professionals hier ook van weten. Jean Arnaud importeert alleen die wijnen die de selectie van deze proeverijen doorstaan en voor een gunstige prijs ingekocht kunnen worden.  Volg Jean Arnaud op:

Nieuws

September 2020
Juli 2020
Juni 2020

Introductie nieuwe wijnhuizen

Bij Jean Arnaud zijn we trots op de relatie met onze leveranciers. Jean Arnaud heeft wijnhuizen in het portfolio waar al jaren mee samengewerkt wordt. Toch vindt het team van Jean Arnaud regelmatig nieuwe leveranciers die fantastische wijnen hebben.

Lees meer »
April 2020
Maart 2020

Wij zijn bereikbaar!

Wat een nieuws om ons heen! Dat dit een enorme impact heeft op de volksgezondheid is een feit. Wij houden de ontwikkelingen in de gaten en hebben veel contact met onze partners om onze dienstverlening en leveringen te waarborgen. Waar mogelijk werken onze collega's vanuit huis, we zijn bereikbaar en doen ons uiterste best om u van dienst te zijn! Voor eenieder in deze bijzondere periode heel veel gezondheid.

Lees meer »
Februari 2020

Bezoek BLB Vignobles

Al jaren werkt Jean Arnaud samen met het wijnhuis BLB Vignobles. Bekend van de deux-soleils-wijngaarden uit de Languedoc. Uit deze magische wijngaarden komen de mooie Les Romains wijnen. 

Lees meer »