Onze wijnhuizen

De wijnhuizen van Jean Arnaud

Met veel van onze wijnleveranciers hebben wij een hechte samenwerking opgebouwd. Een aantal van deze wijnhuizen vertrouwt de exclusieve vertegenwoordiging al aan ons toe sinds de oprichting van Jean Arnaud. Daarnaast blijven we steeds schatgraven in de wijnwereld, op zoek naar aanstormend talent en noviteiten. 

Informatie wijnen

Bekijk de wijnhuizen en welke wijnmerken Jean Arnaud in het assortiment heeft. Informeer ook eens naar onze enorme Bordeaux collectie!

Heeft u nog vragen of extra informatie nodig, laat hier uw gegevens of vraag achter en wij nemen contact op met u.

Onze wijnmerken

Jean Arnaud importeert wijnen uit de volgende landen: De beste wijnproducenten

Jean Arnaud importeert prachtige wijnen van de meest uiteenlopende wijnhuizen. Regelmatig vinden de inkopers van Jean Arnaud weer pareltjes tussen het enorme aanbod rode wijnen, witte wijnen, rosé wijnen, mousserende wijnen, dessert wijnen. Het is een kunst om hier de krenten uit de pap te vinden. Wijnen moeten bij Jean Arnaud onderscheidend, gunstig geprijsd, maar vooral lekker zijn.  

De meest bekende wijnmerken

Bij Jean Arnaud vindt u de meest gerenommeerde wijnmerken die er zijn in de markt. Bent u al bekend met de beste Spaanse Verdejo? Dat is natuurlijk de Belondrade y Lurton. Vergeet ons porthuis Quinta do Noval niet. De echte top op port gebied, maar ook de stille wijnen van Noval zijn uitmuntend. Dan de populaire Fat Baron Shiraz. De wijnen van Paul Hobbs, de wijnpionier uit de USA, die in Argentinië furore heeft gemaakt met de wijnen van Cobos. 100 puntenwijn gegeven door James Suckling. Voor de El Enemigo Cabernet Franc Gualtallary Gran Enemigo Single Vineyard 2019, Jean Arnaud importeert deze topwijnen graag voor u.

Maatwerk in wijn

De afdeling inkoop en verkoop van Jean Arnaud luisteren naar haar klanten. Er wordt dan echt gezocht naar dé wijnen waar vraag naar is. Daarmee worden de "gaten" in het assortiment van de wijnvakhandel gevuld. De vraag die de verkopers dan ook stellen is: "Wat mist u nog in uw assortiment". Daar denkt Jean Arnaud echt met haar klanten in mee.