Home » Onze wijnhuizen

Onze wijnhuizen

De wijnhuizen van Jean Arnaud

Met veel van onze wijnleveranciers hebben wij een hechte samenwerking opgebouwd. Een aantal van deze wijnhuizen vertrouwt de exclusieve vertegenwoordiging al aan ons toe sinds de oprichting van Jean Arnaud. Daarnaast blijven we steeds schatgraven in de wijnwereld, op zoek naar aanstormend talent en noviteiten. 

Informatie wijnen

Klik op de onderstaande logo's voor informatie over de wijnhuizen en welke wijnen wij in ons assortiment hebben. Informeer ook eens naar onze enorme Bordeaux collectie!

Heeft u nog vragen of extra informatie nodig, laat hier uw gegevens of vraag achter en wij nemen contact op met u.


Argentinië


Australië / Nieuw-Zeeland


Duitsland


Frankrijk


Italië


Spanje


Portugal


Oostenrijk


USA


De beste wijnproducenten

Hierboven vindt u een greep uit de beste wijnhuizen waar Jean Arnaud de wijnen van importeert. Regelmatig vinden de inkopers van Jean Arnaud weer pareltjes tussen het enorme aanbod rode wijnen, witte wijnen, rosé wijnen, mousserende wijnen, dessert wijnen. Het is een kunst om hier de krenten uit de pap te vinden. Wijnen moeten bij Jean Arnaud onderscheidend, gunstig geprijsd, maar vooral lekker zijn.  

Maatwerk in wijn

De afdeling inkoop en verkoop van Jean Arnaud luisteren naar haar klanten. Er wordt dan echt gezocht naar dé wijnen waar vraag naar is. Daarmee worden de "gaten" in het assortiment van de wijnvakhandel gevuld. De vraag die de verkopers dan ook stellen is: "Wat mist u nog in uw assortiment". Daar probeert Jean Arnaud in mee te denken.