Bordeaux specialist


Ontdek ons uitgebreide assortiment van oude Bordeaux wijnen

Als gerenommeerde Bordeaux specialist en wijnimporteur is onze passie de beste En Primeur Bordeaux wijnen te selecteren. Met de rijke geschiedenis en uitmuntende reputatie, is Bordeaux een regio die synoniem staat voor topkwaliteit in de wijnwereld.

Bij ons als wijnimporteur staat de wijnliefhebber centraal. Wij streven ernaar om de meest verfijnde Bordeaux wijnen naar uw wijnkelder te brengen. Ons uitgebreide assortiment omvat zorgvuldig geselecteerde wijnen van gerenommeerde chateaus en ambachtelijke wijnmakers uit Bordeaux. Dat varieert van de wijnen uit de Pomerols, Pauillac, Saint-Emilion, Margaux, Saint-Estèphe, Sauternes en noem zo alle beroemde appellaties maar op.

Als Bordeaux specialist begrijpen wij het belang van kwaliteit, authenticiteit en diversiteit in de wijnwereld. Daarom selecteren en importeren wij alleen de meest hoogwaardige Bordeaux wijnen. Bij ons staat de wijnliefhebber altijd op de eerste plaats.


Geïnteresseerd in de wijnen ons assortiment Bordeaux? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. Meteen bestellen kan via het team van Jean Arnaud op telefoonnummer 013- 584 12 15 of via onze bestelportal. Nog geen account? Vraag 'm aan.