Famille Paquet Bourgogne


Ontstaan vanuit Domaine des Valanges. In 2019 worden alle wijngaarden samengevoegd naar Famille Paquet. De wijnmakers van de Bourgognes van Famille Paquet zijn jong, vol energie en enthousiast. Daarnaast vol passie voor het land de wijnstok en de wijn. De familiegeschiedenis wordt voortgezet en de missie blijft om Bourgogne te maken die voor iedereen toegankelijk zijn.

De wijngaarden

In de wijngaarden worden de wijnstokken nauwlettend  in de gaten gehouden. Geïnspireerd door traditionele methodes kijkt men steeds naar verbetering. Het maken van geweldige wijn vereist ook geduld,

begrip en precisie. De wijngaard bestaat uit ongeveer 50 percelen die verspreid liggen over bijna 30 hectare en ieder potentieel van ieder perceel wordt volledig benut.

Famille paquet drijft op 3 pijlers: Respect, Excellentie en vriendelijkheid.

Respect voor het geheel. Excellentie in de zoektocht naar perfectie en vriendelijkheid om de wijnen waar ze zo trots op zijn te delen.

De wijnen van Famille Paquet Bourgogne 

Bourgogne Chardonnay

 

Pouilly-Fuissé

 

Bourgogne Saint-Véran

 

Bourgonge Saint-Véran
En Crèches

Bourgogne Saint-Véran En Crèches Magnum


Wijn kopen van Famille Paquet? Stuur Jean Arnaud een bericht via onderstaand contactformulier. Bellen kan ook! Het Jean Arnaud team is bereikbaar op telefoonnummer 013 - 584 12 15.