Vignobles André Lurton


Lurton - befaamde naam - befaamde wijn

Ook de naam André Lurton is onlosmakelijk verbonden aan de befaamde Bordeaux wijnfamilie Lurton. André Lurton erfde het historische landgoed Château Bonnet in het Franse Grézillac. Alles op dit landgoed ademt wijn. Meer dan 300 hectare wijnstokken beslaat het landgoed inmiddels in de appellatie Entre-Deux-Mers en Bordeaux.

Expressieve wijnen

André Lurton hield, tot aan zijn dood, persoonlijk toezicht op het werk in zijn wijngaarden, evenals op alle stadia van de wijnproductie. Inmiddels doet zijn zoon Jacques dit, samen met zijn ervaren team. Les Vignobles André Lurton beschikt over volledig moderne productieapparatuur, waarbij de technieken van vandaag worden gecombineerd met eeuwenoude tradities om de beste expressie van de wijngaarden en de terroirs te verkrijgen.

De naam André Lurton op een label is een garantie van onberispelijke kwaliteit, erkend over de hele wereld.”


De wijnen van Vignobles André Lurton  bij Jean Arnaud wijnimport

Château Bonnet Classic Blanc

Château Bonnet Classic Rouge

Château Bonnet Réserve blanc

Château Bonnet Réserve Rouge


Diane Sauvignon Blanc

Diane Sémillon

Diane Cabernet Sauvignon


Geïnteresseerd in de wijnen van Vignobles André Lurton? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. Meteen bestellen kan via het team van Jean Arnaud op telefoonnummer 013- 584 12 15 of via onze bestelportal. Nog geen account? Vraag 'm aan.