Finca Aylés

Finca Aylés ligt in het noordoosten van Spanje, vlakbij de stad Zaragoza (Aragón, ten zuiden van Rioja).

Dit wijnhuis is diepgeworteld in de geschiedenis van de provincie. Onder leiding van de Ramón Reula-familie (sinds de jaren tachtig) zijn diversen kleine landgoederen herenigd zodat de oorspronkelijke Finca Aylés weer in ere hersteld werd. Aylés is meer dan alleen een wijnmakerij en een wijngaard; het is een duidelijk afgebakend gebied waar natuur en wijn al eeuwenlang harmonieus naast elkaar bestaan.

Monte Negro ("Black Hill") is de traditionele naam die wordt gegeven aan een deel van het landgoed waar de meeste fauna leeft in een beschermd gebied. Samen met de verscheidenheid aan vogels leven er een aantal landdieren naast elkaar: wilde zwijnen, reeën, vossen, Spaanse geiten, konijnen, enz. In tegenstelling tot ons meest ruige gebied en in het noordelijke deel van het landgoed, vinden we het gebied dat bekend staat als Monte Blanco ("Witte Heuvel"), waar de wijnmakerij zich bevindt, in zijn geheel omringd door onze wijngaarden. Het landbouw- en faunapotentieel van de boerderij wordt ondersteund door twee rivieren die het landgoed doorkruisen.

 

De Spaanse wijnen van Finca Aylés bij importeur Jean Arnaud


Unexpected Chardonnay

Unexpected Garnacha

Patria Chica Vino de Pago

Meer informatie over deze Spaanse wijn? Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel ons op 013 - 584 12 00.